Diner

Grand Café Time Out heeft vele tafeltjes in diverse settings. Modern, kleurrijk, rustig of druk, voor iedereen is er wel een mooi plekje te vinden. De kaart bestaat uit ongecompliceerde gerechten voor een betaalbare prijs. Bij mooi weer kunt u ook op ons terras terecht voor een informeel hapje eten. 

(Van 17:00 - 22:00 uur)

Wij adviseren u vooraf te reserveren zodat u verzekerd bent van een mooi plekje in ons restaurant.
Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kunnen we er rekening mee houden.

Koude gerechten

Alle gerechten zijn een tussengerecht

Broodplankje “Time Out“, diverse soorten brood met drie smeersels √ 8,50

• Gemarineerde rauwe zalm – kapperappel – mierikswortelcrème – rode bietparels 11

• Rundercarpaccio – mollebonen – Parmezaan – Groninger mosterddressing 11

• Tonijn tataki – Japanse kruiden- en sesammix – zeewier – wasabi/limoenmayonaise 10

• Gerookte rode biet – knapperige kikkererwten – sesamsaus – salade √ 9,50

Bourgondische Time Out plank

29,50 p.p. (vanaf twee personen) 

Een plank geserveerd met:

Time Out ribs – gemarineerde kippendijen – jalapeño-cheddarworst – steak van de Josper – gegrilde groente – gegrilde mais – koolsla – sauzen

Warme gerechten

Alle gerechten zijn een tussengerecht

Twee kleine soepjes 7,50

• Gamba’s – zoet-pikante rode pepersaus – brood 9,50

• Gemarineerde kippendijen van de Josper – sriracha mayonaise – corn ribs 10

• Langzaam gegaarde lamsnek – harissatomatensaus – geroosterde pompoen – kruiden- en notenmengsel – tahinidressing 12,50

• Tarte tartin van rode ui – geitenkaasmousse – waterkerssalade √ 10

• Gebakken gnocchi van truffelaardappel – salieroomsaus – gepekelde eidooier √ 10

• Op de Josper gegrilde diamanthaas (90 gr) – truffeljus – aardappelconfit 12,50

• Rode mul van de Josper – gele rijst – tom kha kai saus 11,50

Hoofdgerechten 

• Vegaburger van rode biet en wortel – rucola – tzatziki – brioche brood – friet √ 15

• Runderburger – sla – ui – tomaat – smokey mayonaise – brioche brood – friet 15

• Op de Josper gegrilde diamanthaas (180 gr) -truffeljus – aardappelconfit 22

• Entrecôte van de Josper (250 gr) – uienchutney – aardappelconfit 29

“Time out” klassiekers

Saté van varkenshaas – atjar – pindasaus – salade – kroepoek
klein 12/groot 20

• Spare ribs – barbecuesaus – knoflooksaus – koolsla – gegrilde mais
klein 12/groot 20

Bijgerechten

Gegrilde mais – misoboter 4

• Zoete aardappelfrites –  Parmezaan 5,50

• Frites – mayonaise 4,50

• Salade 4

• Gegrilde groente 4


Desserts

Panna cotta – Griekse yoghurt – rabarbercompôte – crumble 7

• Brownie – witte chocolade-ijs – gezouten karamel 8,50

• Cheesecake van de week 5,50

• Zoet van de week 5,50

• Appeltaart – vanille-ijs 6,50


Speciale dranken

Espresso Martini 11,50

• Time Out Coffee met stroopwafellikeur 9

• Koekie karamel koffie 8,50

• Irish coffee 8,50

• Baileys macchiato 8,50

• Spanish coffee 8,50

Kom jij ons team versterken?

Ben jij goedlachs, enthousiast en flexibel, heb je enige horeca-ervaring en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan? Of ben jij als kok toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder, maar mail ons!