Menu Menu
Poelestraat 34-36, Groningen 050 3131 535 Reservering@grandcafetimeout.nl

Arrangementen

“Partijtje op moat”

Vergadering, presentatie, borrel of groepsdiner?
Op de eerste etage beschikken wij over een grote zaal, een kleine zaal en een mooi ingerichte bar welke zeer geschikt zijn voor diverse bijeenkomsten van 4 tot 150 personen en alles wat er tussen zit. Ook alle moderne audiovisuele middelen zijn er voorhanden.

Grand Café Time Out werkt reeds samen met allerlei organisatiebureaus die een leuk dagje uit voor u kunnen organiseren. Heeft u ook iets te organiseren? Vertel het ons en we werken graag een mooi arrangement voor u uit.

De Grote Zaal
Onze grote zaal heeft ruimte tot 100 personen en is hierdoor geschikt voor vergaderingen, presentaties, buffetten, speldiners en meer.

De Heineken Bar
Natuurlijk is de etage voorzien van een fraai ingerichte bar, zodat besloten borrels, promotiefeesten, trouwrecepties en zelfs tapinstructies mogelijk zijn. De bar biedt ruimte aan ongeveer 45 personen, maar met de deuren naar de Grote Zaal  geopend is er nog een uitvalsmogelijkheid tot 140 personen. Op de begane grond zijn borrels en recepties mogelijk tot 250 personen.

De Kleine Zaal
Ons pronkstuk: een schitterende ruimte met marmeren vloer, schouw, fraaie ornamenten en klassieke lamp. De Kleine Zaal is geschikt voor workshops, proeverijen en vergaderingen tot 15 personen.

Links naar samenwerkende bureau’s
www.groepen.groningen.nl Marketing Groningen, voor alle soorten uitjes en informatie in en over Groningen

www.thepubquiz.nl Voor op maat gemaakte pubquizzen

www.Paulienexcursions.nl Voor diverse soorten stadswandelingen en fietstochten met of zonder eten

www.getevents.nl Games, entertainment & tours

www.uitjeseneten.nl Voor de meest uiteenlopende uitjes van Escape stadsspel tot Ontdek de mol speldiner. Bedrijfsuitje of groepsuitje voor een all-in prijs

 

Stel hier uw arrangement samen (vanaf 20 personen)

Bekijk onze buffetarrangementen 2020

Diverse borrelarrangementen 2020.pdf

Menumogelijkheden 2020.pdf

Zaalverhuur 2020.pdf

 

 


Wie komt ons team versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een kok en bedieningsmedewerkers!

Ben jij goedlachs, enthousiast en flexibel, heb je enige horeca-ervaring en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan? Of ben jij als kok toe naar een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder, maar mail ons!

Wij bieden een gezellige werksfeer en daarnaast een gevarieerde (bij)baan, want we zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

Afwasser gezocht vanaf juni! (1-3 dagen/week)
Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een afwasser die het evt. ook leuk vindt om de koks te assisteren.

Dankzij onze supermooi vaatwassysteem is afwassen bij ons een appeltje-eitje en zeker geen rotbaantje, daarnaast bieden wij een gezellige werksfeer.
Het gaat veelal om de donderdag, vrijdag en/of zaterdag.

We zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

 

 


Reserveren?