Menu Menu
Poelestraat 34-36, Groningen 050 3131 535 Reservering@grandcafetimeout.nl

Menu’s

Lunchen

We hebben een uitgebreide kaart met diverse belegde broodjes, koude en warme lunchgerechten. Onze BLT op Time Out wijze met Turks brood is een echte aanrader of kies de hotdog met komkommerrelish en zuurkool. Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kunnen we er rekening mee houden. Bekijk onze lunchkaart

English lunch menu
(Click here for our English  lunch menu)

Borrelen

Een verjaardagsborrel, afstudeerfeestje, huwelijksreceptie, nieuwjaarsreceptie of iets dergelijks? Dankzij onze diverse ruimtes bieden wij verscheidene mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen. Onze sfeervolle Heineken Bar op de eerste verdieping biedt ruimte tot 45 personen. Op de begane grond is er plaats tot zeker 200 personen. Wij hebben uiteenlopende arrangementen, maar wij maken ook met plezier een arrangement op maat voor u. De borrel of receptie kan worden aangekleed met allerlei hapjes. Van Groninger worst en bitterballen tot een luxe amusepiramide en van high tea zoetigheden tot een hapjesbuffet. Bekijk de borrelhapjeskaart

Dineren

Grand Café Time Out heeft vele tafeltjes in diverse settings. Modern, kleurrijk, rustig of druk, voor iedereen is er wel een mooi plekje te vinden. De kaart bestaat uit ongecompliceerde gerechten voor een betaalbare prijs. Bij mooi weer kunt u ook op ons terras terecht voor een informeel hapje eten. Bekijk de dinerkaart

English dinner menu)
(Click here for our English Menu)

Wij adviseren u vooraf te reserveren zodat u verzekerd bent van een mooi plekje in ons restaurant.

Reserveren kan via de paperclip rechts bovenaan de pagina.
Een mailtje sturen mag ook.

Heeft u een allergie? Meld het ons, dan kunnen we er rekening mee houden.


Wie komt ons team versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een kok en bedieningsmedewerkers!

Ben jij goedlachs, enthousiast en flexibel, heb je enige horeca-ervaring en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan? Of ben jij als kok toe naar een nieuwe uitdaging? Zoek dan niet verder, maar mail ons!

Wij bieden een gezellige werksfeer en daarnaast een gevarieerde (bij)baan, want we zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

Afwasser gezocht vanaf juni! (1-3 dagen/week)
Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een afwasser die het evt. ook leuk vindt om de koks te assisteren.

Dankzij onze supermooi vaatwassysteem is afwassen bij ons een appeltje-eitje en zeker geen rotbaantje, daarnaast bieden wij een gezellige werksfeer.
Het gaat veelal om de donderdag, vrijdag en/of zaterdag.

We zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

 

 


Reserveren?