Menu Menu
Poelestraat 34-36, Groningen 050 3131 535 Reservering@grandcafetimeout.nl

Home

Sinds 1976 heeft Time Out behoorlijk wat veranderingen ondergaan. Ook in 2010/2011 is Grand Café Time Out flink aan het (ver)bouwen geweest. Gevolg: Een grotere keuken, een grotere bar en meer zitplaatsen in het restaurant. Op de eerste etage breiden we ook uit: Een kleine zaal tot 15 personen en een grote zaal tot 100 personen voor vergaderingen, presentaties, borrels, diners, workshops en nog veel meer. En daarnaast een kleine bar tot 30 personen. Zodoende bieden wij groepen van 15 tot 150 personen diverse arrangementen. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden bij de bar of via mail. “Aal doage broaden stoetjes” Overdag serveren wij van 11.30 tot 16.30 lunch, maar natuurlijk kunt u ook ’s middags bij ons terecht voor een kopje koffie met huisgemaakte Groninger appeltaart of voor een borrel met een hapje.


Wie komt ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een ervaren barman/vrouw

Ben jij goedlachs, enthousiast en flexibel, heb je horeca-ervaring en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan?
Zoek dan niet verder, maar mail ons!

Wij bieden een gezellige werksfeer en daarnaast een gevarieerde (bij)baan, want we zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

Afwasser gezocht! 1-3 dagen/week
Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een afwasser die het evt. ook leuk vindt om de koks te assisteren.

Dankzij onze supermooi vaatwassysteem is afwassen bij ons een appeltje-eitje en zeker geen rotbaantje, daarnaast bieden wij een gezellige werksfeer.
Het gaat veelal om de donderdag, vrijdag en/of zaterdag.

We zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

 

 


Reserveren?