Menu Menu
Poelestraat 34-36, Groningen 050 3131 535 Reservering@grandcafetimeout.nl

Covid-19

Lieve gast,

Wat hebben wij het gemist om elke dag open te zijn en u te mogen begroeten! We hebben de nodige maatregelen getroffen voor uw en onze veiligheid en gezondheid om verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Wij ontvangen u weer graag met open armen! Op veilige afstand natuurlijk 😉

 

Reserveer hier uw tafel voor lunch, borrel of high beer of high wine. Wij nemen alleen vooraf reserveringen aan om 12:00 en 12:15. Wilt u later op de dag bij ons komen, dan kunt u alleen bij aankomst “aan de deur” reserveren, maar er op dat moment een tafel vrij zijn. Voor vragen kunt u ons bereiken via 0503131535 of reservering@grandcafetimeout.nl.

 

Het team van Grand Café Time Out

 

 


Wie komt ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar bedieningsmedewerkers vanaf juni/juli

Ben jij goedlachs, enthousiast en flexibel, heb je enige horeca-ervaring en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende (bij)baan?
Zoek dan niet verder, maar mail ons!

Wij bieden een gezellige werksfeer en daarnaast een gevarieerde (bij)baan, want we zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

Afwasser gezocht vanaf juni/juli! (1-3 dagen/week)
Ter versterking van ons keukenteam zijn wij op zoek naar een afwasser die het evt. ook leuk vindt om de koks te assisteren.

Dankzij onze supermooi vaatwassysteem is afwassen bij ons een appeltje-eitje en zeker geen rotbaantje, daarnaast bieden wij een gezellige werksfeer.
Het gaat veelal om de donderdag, vrijdag en/of zaterdag.

We zijn 7 dgn/wk open van 11:00 tot 3:00 voor lunch, borrel, diner, late borrel, terras, high tea/beer/wine, vergaderingen, buffetten, groepsuitjes, enz.

Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar mirjam@grandcafetimeout.nl

 

 

 


Reserveren?