Menu Menu

Poelestraat 34-36, Groningen 050 3131 535 info@grandcafetimeout.nl

Arrangementen

“Partijtje op moat”

Vergadering, presentatie, borrel of groepsdiner?
Op de eerste etage beschikken wij over een grote zaal, een kleine zaal en een mooi ingerichte bar welke zeer geschikt zijn voor diverse bijeenkomsten van 4 tot 150 personen en alles wat er tussen zit. Ook alle moderne audiovisuele middelen zijn er voorhanden.
 
Grand Café Time Out werkt reeds samen met allerlei organisatiebureaus die een leuk dagje uit voor u kunnen organiseren. Heeft u ook iets te organiseren? Vertel het ons en we werken graag een mooi arrangement voor u uit.
 
De Grote Zaal
Onze grote zaal heeft ruimte tot 100 personen en is hierdoor geschikt voor vergaderingen, presentaties, buffetten, speldiners en meer.
 
De Heineken Bar
Natuurlijk is de etage voorzien van een fraai ingerichte bar, zodat besloten borrels, promotiefeesten, trouwrecepties en zelfs tapinstructies mogelijk zijn. De bar biedt ruimte aan ongeveer 45 personen, maar met de deuren naar de Grote Zaal  geopend is er nog een uitvalsmogelijkheid tot 140 personen. Op de begane grond zijn borrels en recepties mogelijk tot 250 personen.
 
De Kleine Zaal
Ons pronkstuk: een schitterende ruimte met marmeren vloer, schouw, fraaie ornamenten en klassieke lamp. De Kleine Zaal is geschikt voor workshops, proeverijen en vergaderingen tot 15 personen.
 
Links naar samenwerkende bureau's
www.groepen.groningen.nl Marketing Groningen, voor alle soorten uitjes en informatie in en over Groningen

www.thepubquiz.nl Voor op maat gemaakte pubquizzen

www.Paulienexcursions.nl Voor diverse soorten stadswandelingen en fietstochten met of zonder eten

www.getevents.nl Games, entertainment & tours

www.uitjes.nl en www.groningseuitjes.nl Voor de meest uiteenlopende uitjes van Escape stadsspel tot Ontdek de mol speldiner

www.uitjeseneten.nl Bedrijfsuitje of groepsuitje voor een all-in prijs

 

Stel hier uw arrangement samen (vanaf 20 personen)

Bekijk onze buffet arrangementen

Diverse borrelarrangementen 2018.pdf

Menumogelijkheden 2018.pdf

Zaalverhuur 2018.pdf

 

 

Reserveren?